× Tervetuloa Jawasakki foorumiin!

Kerro meille ja jäsenillemme kuka olet, mistä pidät ja miksi tulit jäseneksi tälle sivustolle.
Toivotamme tervetulleiksi kaikki uudet jäsenet sekä näkevämme teitä täällä usein!

Uusi jäsen Mikko Tampereelta tervehtii Jawa-kansaa

Lisää
1 vuosi 6 kuukautta sitten #588 : HeikkinenM
HeikkinenM loi aiheen: Uusi jäsen Mikko Tampereelta tervehtii Jawa-kansaa
Terve!

Kiitos porukkaan pääsemisestä. On ollut mukava jo ennen jäsenyyttä katsella, että täällä on leppoisan oloista porukkaa mukana.

Minulla on ollut Jawa katsontakannasta riippuen jo vuodesta -84, kun olin vielä 9-vuotias nöösi. Sain Babettan perintönä ukilta tämän kuollessa. No, siellä se oli itäisessä Suomessa sedän tallissa vuoteen 2010 asti, jolloin setä toi sen minulle minun ja perheen muutettua omaan taloon. Käytin sitä korjattavanakin, mutta ei se oikein hyväksi tullut. Syksyllä 2018 vaimo otti ja kysyi, että meinaatko a) korjata tuon vielä vai b) romuttaa. No eihän ukin mopoa romuteta!!! Sain sillä kuitenkin päristää hiekkatietä alaikäisenä sedän mökillä ja että se oli hienoa. Aloin jynssätä puhtaaksi, puhdistin tankin ruosteesta ja liuta osia tilaukseen Moto Jelinekistä Tsekeistä. Meni syksyllä 2018 katsastuksesta läpi ja sain rekisteriin. Harmi vain, että tiivisteet alkoi vuotaa ekalla kunnon lenkillä ja taisi mäntäkin leikata kiinni. No, osia tilaukseen ja motti auki. Nyt tilanne on se, että on aika tehoton, joten apua korjaukseen tai jonkun asiaa tuntevan yhteystiedot olisi poikaa. Haluaisin kyllä osata itsekin tehdä sille jotain.

Se kuuluisa porttiteoria toimi tässä mopoasiassakin, tosin en ole moista muilla huumaavilla asioilla kuin mopoilulla kyllä kokeillut enkä kokeile. Aikoinani ajattelin, että en moottoripyörää hanki. Taistelin itseni kanssa kovasti ja koetin perustella, miksi en ajaisi korttia. Ehkä pelko onnettomuudesta kummitteli taustalla ja terve pelko pitää toki ajaessa ollakin. Kuitenkin menin syksyn 2018 viimeiselle kurssille 18.10.2018 ja kuukautta myöhemmin olikin sitten A2-kortti taskussa, vaikka välillä meinasi usko loppua - sen verran haastavalta se edessä oleva käsittelykoe tuntui. Taisin olla viimeisiä ellei viimeinen vuoden 2018 aikana kortin saaneita. Korttia ajaessa kuolasin jo pyöriä ja lokakuun lopulla tuli käytetty 2017 vuoden 350 OHC Nettimotossa vastaan. Kävin sitä koeajamassakin Jyväskylässä ja voi kun se oli hyvä. Vatsassa oli perhosia ilosta, kun se kääntyi mukavasti ja kiihtyikin sen minkä piti. Jos ei olisi tullut myyntiin, niin varmaan olisi nyt tallissa Hondan CB, tykkäsin siitä kovin korttia ajettaessa. Tosin Jawassa on painopiste alempana eli tuntuu vakaammalta. Ja Jawalta. Ihka uuteen ei olisi ollut varaa ja näitä tällä palstalla olevia vanhempia en noiden vähäisten korjaustaitojeni vuoksi uskalla ostaa. Kaksi kertaa olen päässyt lenkkiä omalla heittämään ja kyllä tuntuu talvi pitkältä. Siellä ne nyt ovat tallissa, mopo ja MP Jawa. Kiitos vaimon, kun alkoi syksyllä kyselemään.

Jos Tampereen seudulla on Jawailijoita, jotka haluaisivat olla yhteyksissä tai vaikka töllisteltäisiin toistemme pyöriä Vehoniemessä, Mustalahdessa tms. niin oishan tuo mukava tavata, kun ajokelit taas tulevat.

Olen sitä Joensuun keikkaakin miettinyt, mutta pitää ensin kokeilla ajaa muutenkin pidempi pätkä tuolla, niin tietää miten paikat puutuu.

Kirjaudu liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
1 vuosi 5 kuukautta sitten #591 : LahtinenM
LahtinenM vastasi aiheeseen: Uusi jäsen Mikko Tampereelta tervehtii Jawa-kansaa
Tervetuloa vaan Joensuuhun.
Tampereen suunnalta tulee varmasti porukkaa.
Hämeenlinnastakin.
Seuraavat käyttäjät sanoivat kiitos: HeikkinenM

Kirjaudu liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
1 vuosi 5 kuukautta sitten #592 : SuntioinenK
SuntioinenK vastasi aiheeseen: Uusi jäsen Mikko Tampereelta tervehtii Jawa-kansaa
Tervetuloa Jawasakkiin Mikko. Nyt kun sinulla on tuommoinen uudenkarhea Jawa, niin sillähän suorastaan lentää Joensuuhun. Ei muuta, kuin rohkeasti tien päälle. T. Kauko Suntioinen, Jawasakin puheenjohtaja
Seuraavat käyttäjät sanoivat kiitos: HeikkinenM

Kirjaudu liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
1 vuosi 5 kuukautta sitten #593 : HeikkinenM
HeikkinenM vastasi aiheeseen: Uusi jäsen Mikko Tampereelta tervehtii Jawa-kansaa
Kiitos! Eiköhän palstalla ala kuhina käymään, kun kevät tulee ajokeleineen. Tarvitsee silloin seurata aktiivisesti, että keitä täältä tulisi ajoseuraksi matkalle Joensuuhun.

Kirjaudu liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
1 vuosi 5 kuukautta sitten #594 : HeikkinenM
HeikkinenM vastasi aiheeseen: Uusi jäsen Mikko Tampereelta tervehtii Jawa-kansaa
Juu, kyllä pyhä tarkoitus on Joensuuhun tulla. Näyttää mukavalta tapahtumalta, kun noita aiempien vuosien kuvakavalkaadeja katselee. Veikkaanpa, että kun kevät ja ajokelit tulevat, niin alan heti hakemaan lisää kilometrejä mittariin. Työajoa tulee n. 500 km/kk, tarkoitus olisi nekin päristellä Jawalla vuodenajan niin salliessa.

Kirjaudu liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
1 vuosi 4 kuukautta sitten #600 : NieminenV
NieminenV vastasi aiheeseen: Uusi jäsen Mikko Tampereelta tervehtii Jawa-kansaa
Tervetuloa sakkiin mukaan, Mustaanlahteen kannattaa tulla ihmettelemään Jawojakin, aina siellä muutama on.
Innostuin tuossa talven pimeinä iltoina editoimaan omia Jawa videoita. Niitä on nähtävillä youtuubissa.
Haku vaan Jawa Tramp niin eiköhän niitä löydy.
Seuraavat käyttäjät sanoivat kiitos: HeikkinenM

Kirjaudu liittyäksesi keskusteluun.

Sivu luotiin ajassa: 1.721 sekuntia