× Tapahtumat

JAWASAKKI Ry:n Vuosikokouskutsu 2018

Lisää
1 kuukausi 2 päivää sitten - 11 tuntia 58 minuuttia sitten #541 : jucca
jucca loi aiheen: JAWASAKKI Ry:n Vuosikokouskutsu 2018

Liitetiedosto:

Tiedostonimi: Esityslist...akki.pdf
Tiedostokoko:16 KB
JAWASAKKI ry:n vuosikokous 2018
Yhdistyksen vuosikokous pidetään lauantaina 10.03.2018 klo 12 alkaen paikassa "Vierumäen Matkakeidas", Tervalammentie 1, 19110 Vierumäki.
Kokouksessa käsitellään kaikki vuosikokoukselle perinteisesti kuuluvat asiat. Koska kokoukseen on vielä Jawasakkilehden ilmestyessä aikaa ainakin kaksi ja puoli kuukautta, on turhanaikaista julkaista esityslistaa, johon kuitenkin saattaa tulla muutoksia ennen varsinaista kokousta. Kaikilla yhdistyksen jäsenillä on mahdollisuus ilmoittaa viimeistään 16.02.2018 mennessä hallitukselle (mielellään suoraan sihteerille) kirjallisesti asiasta, minkä haluaa tulevan käsitellyksi vuosikokouksessa. Koska seuraava Jawasakkilehti ei ilmesty ennen vuosikokousta, on vuosikokouksen esityslista siksi nähtävissä tuon päivämäärän jälkeen yhdistyksen nettisivulla lopullisessa muodossaan, josta kuka tahansa jäsen voi sen lukea ilman kirjautumista. Myös tämä teksti tulee näkyviin nettisivustolle lehden ilmestymisen jälkeen.
Kaikille vuosikokoukseen osallistuville vuoden 2017 aikana ja jo mahdollisesti vuoden 2018 alussa jäsenmaksunsa maksaneille yhdistys tarjoaa luonaan.
Hallitus toivoo jäsenistöltä runsasta osallistumista ja aktiviteettia kokouksen suhteen tehdäksemme hyviä päätöksiä ja henkilövalintoja hoitamaan yhdistystä vuonna 2018.
Kauko Suntioinen, puheenjohtaja, (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.)
Pauli Komulainen, sihteeri, (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.)
Liitetiedostot:
Viimeksi muokattu: 11 tuntia 58 minuuttia sitten : jucca. Syy: Lisätty vuosikokouksen esityslista
Seuraavat käyttäjät sanoivat kiitos: JääskeläinenJ

Kirjaudu liittyäksesi keskusteluun.

Sivu luotiin ajassa: 0.126 sekuntia